FUT 23 Vrouwen’s Wereld Beker 2023 heeft een nieuw speltype

FUT heeft een FUT 23 Bijwerking gepubliceerd voor de 2023 Vrouwen’s Wereld Beker, voorafgaand aan de start van het toernooi in juli. Het Vrouwen’s Wereld Beker, dat van 20 juli tot 20 augustus 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gehouden, wordt naar verwachting het grootste in de geschiedenis.

Om te genieten van de nieuwe spelmodus in FUT 23 en om je favoriete spelers te selecteren heb je FUT munten nodig, deze zijn altijd 24/7 beschikbaar op U7BUY op de meest betrouwbare manier.

Ze hebben een Vrouwen’s Wereld Beker-specifieke uitbreiding gemaakt in FUT 23 om de wedstrijd te herdenken, waaronder een gloednieuwe spelmodus genaamd Leid je Land. Spelers kunnen elk van de 32 gekwalificeerde landen inzetten in verschillende speltypen om de meest authentieke Vrouwen’s Wereld Beker-ervaring in FUT ooit te creëren. De Vrouwen’s Wereld Beker update bevat FUT 23-coverster Sam Kerr, die hoopt haar land naar de overwinning te leiden op eigen bodem. De update voor het Vrouwen’s Wereld Beker is eind juni uitgebracht in FUT 23. De update is gratis beschikbaar voor alle FUT 23-spelers en er is nog niet bekend of de nieuwe speltypen ook na het toernooi beschikbaar zullen zijn, maar het speltype 2022 Mannen’s Wereld Beker is nog wel beschikbaar.

 U7BUY is de plek om FUT munten te krijgen tegen de meest betaalbare prijs, zodat je kunt genieten van en deelnemen aan elke beschikbare Spelers Carrière Modus in FUT 23 voor deze maand.

Er zal geen Vrouwen’s Wereld Beker promotie of evenement in FUT zijn, maar er is wel een gloednieuwe spelmodus toegevoegd. Met de optie ‘Leid je land’ kunnen gebruikers een van de gekwalificeerde speelsters of hun eigen unieke avatar hanteren en ernaar streven om hun gekozen land naar de overwinning te leiden. Het is vergelijkbaar met het speltype Speler Carrière, waarin gebruikers één speler of het hele team kunnen besturen om de Wereld Beker Naast de nieuwe spelmodus bevat FUT 23 een echte 2023 Vrouwen’s Wereld Beker-toernooimodus en alle 32 landen in Kick Off. Aangepaste stadionaankleding, nieuwe cinematics, wedstrijdpresentaties, speciaal commentaar en de officiële Vrouwen’s Wereld Beker-trofee die je na afloop kunt optillen, maken allemaal deel uit van de upgrade om de Wereld Beker-ervaring zo accuraat mogelijk te maken. Selecteer of koop je favoriete Vrouwen speler op FUT 23 met FUT munten, je kunt deze altijd op U7BUY tegen de beste prijs.