FUTTIES In FUT 23 is er een onthullingsdatum voor het evenement, evenals lekken en andere gegevens

FUTTIES is een jaarlijks evenement in de FUT. We verwachten dat de campagne binnenkort terugkeert in FUT 23 en ons door de zomer zal leiden. Lees hier hoe dit evenement werkt, wanneer de eerste lichting FUTTIES wordt vrijgegeven en of er spelers zijn uitgelekt. Om uw favoriete spelers voor FUT 23 te selecteren, gaat u naar U7BUY en haal deze geweldige spelers met FUT coins met verbazingwekkende snelheid en aanbieding.
Het is juli, en zoals de geschiedenis het voorschrijft, kijken we uit naar één van de laatste FUT-campagnes van FUT 23. Tijdens dit evenement worden er speciale FUTTIES spelerskaarten geïntroduceerd, dit zijn verbeterde versies van spelers gebaseerd op hun prestaties en populariteit in de gemeente. Wij bieden u de releasedata voor de FUTTIES in FUT 23, leggen uit hoe u kunt stemmen en delen de meest recente spelerslekken.
Als u naar het extreem volle FUT-schema voor FUT 23 kijkt, zult u zien dat er niet veel tijd meer over is voordat het seizoen eindigt. De FUTTIES-campagne zal op vrijdag 7 juli beginnen. Zoals gewoonlijk zullen de nieuwe kaarten om 18.00 uur beschikbaar zijn. Naast de speciale bekers verwachten we de volgende evenementen:
Het beste van Batches: Deze bevat de beste FUT 23 spelers van ten minste drie, misschien vier ploegen..
Favoriete FUTTIES SBC’s: De fans zullen hierop stemmen, zodat wij onze favoriete FUTTIES-kaarten kunnen kopen via Squad Building Challenges.
Evenement ruilen: Verzamel muntjes en ruil ze in voor FUTTIES kaarten, Iconen of packs.
Daag uw vrienden uit en geef uw FUT-selectie meer pit, speel vriendschappelijke wedstrijden om u voor te bereiden op het begin van het nieuwe seizoen en versterk uw team met nieuwe spelers, u kunt deze spelers kopen met FUT-munten, die altijd beschikbaar zijn op de U7BUY plavform.
We hebben een lijst met topspelers opgesteld om u een indicatie te geven van de kwaliteit van de FUTTIES. FUT zal ze niet allemaal als FUTTIES weergeven, omdat ze ook spelers met ratings lager dan 91 kiezen om een meer diverse selectie uit de complete spelerspool van het jaar te bieden.
De enige vraag is of er meer Iconen of Helden tussen de FUTTIES zullen zitten. Wij verwachten meer helden en houden u op de hoogte zodra we meer weten over gelekte spelers..

SpelersPositiesFUT EvenementsBeoordeling
Lionel MessiRW, RMTOTY98
Virgil van DijkCMD, CMShapeshifters98
Karim BenzemaCF, STTOTY97
Kylian MbappéCF, ST, LWTOTY97
Kevin De BruyneCM, CAMTOTS97
Erling HaalandCF, STTOTS97
Jude BellinghamCM, CDM, LMTOTS97
Robert LewandowskiCF, STTOTS97
Luka ModrićCMTOTS97
Bruno FernandesLW, RM, LM, RWShapeshifters97
Ousmane DembéléCAM, CM, CFShapeshifters97
Cristiano RonaldoCF, STTOTS Moments96
Alexis SánchezCF, STFantasy94
Mohamed SalahRM, RWCenturions93
Julián ÁlvarezST, CF, RW, LWFUT Birthday92
Pierre-Emerick AubameyangCF, STRTTK91

U7BUY is de beste plek om FUT munten te kopen tegen de beste prijs, deze munten zijn altijd 24/7 beschikbaar op ons platform, al onze transacties zijn snel zonder enige vertraging. Blijf bij ons om u elk nieuws en updates over het FUT-spel te geven.